NAŠA ZGODBA

Kalista se je rodila v začetku 21.stoletja v delavnici francoskega podjetja Métronome Technologie. Glavni cilj je bil ustvariti edinstven dizajn in zvok… Kmalu po predstavitvi prvih izdelkov v letu 2003 je sledil hiter preboj na trg, za svoje delo pa smo prejeli tudi mnoge nagrade. Prisotni smo na mednarodnem trgu in navdušujemo evropske, azijske in ameriške avdiofile.

NATANČEN DIZAJN

Osnova za dizajn mitske Kaliste je bila preprosta: tri noge za stabilnost, visoko kakovostne komponente in skrbno izbrani materiali. Domišljija našega oblikovalca pa je bila tista, ki je Kalisti dala piko na i: čudovito, kajne?

IZDELANO V FRANCIJI

Celoten proces od zasnove, do izdelave in zadnjega testiranja je izpeljan v Franciji. Smo eden izmed zadnjih rokodelcev v naši panogi na svetu in smo ponosni na to, da je vsa elektronska oprema v naših delavnicah izdelana ročno.

NAŠE VEŠČINE

Da bi naših strankam lahko ponudilli le najboljše, si pri razvoju izdelkov vzamemo dovolj časa, da na naših komponentah poslušamo vse zvrsti glasbe. Od zasnove, izdelave prototipov in končnega preverjanja izdelkov gre je vsaka naša naprava skozi ušesa naših akustistov. To je cena za čustva.

NAŠI PARTNERJI

Naša želja je ponuditi avdiofilom povsod po svetu možnost, da naše izdelke prepoznajo in v njih uživajo. Za vas smo izbrali le najboljše. V naši mreži poleg izdelkov nudimo tudi nasvete in storitve s področja vzdrževanja in tako razvijamo izdelke, ki optimalno izpolnjujejo zahteve naših strank.