KDO SMO

Métronome je francosko inovativno podjetje. Njihov cilj je ljudem omogočiti, da izkusijo svet resničnega zvoka, takšnega kot je.
Njihovi izdelki, ki so oblikovani in izdelani v Franciji, vas bodo zadovoljili z neverjetnimi tehničnimi zmogljivostmi in zvočno kakovostjo, kar je potrjeno s strani mednarodnih recenzentov.

AVDIOFILNA STRAST

Podjetje Métronome je bilo ustanovljeno leta 1987 in je produkt skupine strastnih strokovnjakov. Predstavlja eno največjih znamk v svetu avdiofilije. V preteklih letih so v podjetju izdelali zvočnike, ojačevalnike in predvajalnike CD-jev, s katerimi je blagovna znamka tudi zaslovela.

TEHNOLOGIJA, KI NADZIRA

Métronome že več let krepi svoj položaj kot proizvajalec zvoka z visoko ločljivostjo, ki ponuja integrirane DAC in CD predvajalnike kot tudi pretvornike, ki so prilagojeni najnovejšim formatom. Novi strežniki, ki so bili uvedeni leta 2016, so korak naprej k nameri, da se približajo potrebam uporabnikov in avdiofilnim praksam.

VISOKOKAKOVOSTNA IZDELAVA

Podjetje Métronome v celoti oblikuje in izdeluje vse svoje izdelke ter s tem zagotavlja popolno izdelane naprave s fantastičnim zvokom. Vse naprave so pod budnim očesom inženirjev, ki poskrbijo, da je je njihova učinkovitost vedno najboljša.